Downloads

Platform CB’23 heeft de ambitie om vóór 2023 nationale, bouwsector brede afspraken te hebben opgesteld. In 2018/2019 hebben drie actieteams gewerkt aan een framework, een lexicon en aan leidraden die handvatten geven voor de concrete aanpak van circulair bouwen. Download hier de resultaten!

Leidraden 2.0 zijn gereed

Klik hier om naar de pagina met de leidraden te gaan!

Actieteams

De actieteams 2018/2019 bestonden uit een brede vertegenwoordiging uit de bouwsector vanuit 85 verschillende organisaties: marktpartijen, overheden en kennisinstellingen. Op 4 juli 2019 presenteerden zij hun resultaten in de vorm van leidraden voor de route naar een circulaire bouwsector.

Lees hier het verslag van de bijeenkomst van 4 juli

Downloads

Hieronder vind je de documenten die de actieteams 2018/2019 hebben opgesteld. De terugkoppeling die op 4 juli live is gegeven is uitgewerkt en wordt gebruikt in de twee actieteams 2019/2020 die gecontinueerd worden. 

Framework circulair bouwen

naar een eenduidig taalgebruik en heldere kaders

Paspoorten voor de bouw

eisen aan een geharmoniseerd raamwerk

Bijlagen

In het voorwoord van het framework document en de 2 leidraden ‘paspoorten voor de bouw’ en ‘meten van circulariteit’ zijn twee figuren te vinden. Deze kunnen onderstaand separaat worden gedownload.

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-2690998 (NEN).