Aanmelden 2 juli online event
In gesprek over de Leidraden 2.0

De actieteams Paspoorten voor de bouw en Meten van circulariteit van Platform CB'23 hebben sinds oktober hard gewerkt aan 2.0 versies van leidraden voor circulair bouwen. Graag nodigen wij jou uit om op donderdag 2 juli online met ons te vieren dat de 2.0 versies zijn afgerond en om in gesprek te gaan over deze werkafspraken. Wat staat er precies in de leidraden? Welke keuzes hebben de actieteams gemaakt om tot Leidraad 2.0 te komen? Hoe kun je de leidraden in je eigen praktijk toepassen?

Datum:             Donderdag 2 juli

09:00 uur:        Feestelijke, plenaire aftrap 
09:30 uur:        Meten van circulariteit – toelichting inhoud Leidraad 2.0
10:15 uur:         Paspoorten voor de bouw – toelichting inhoud Leidraad 2.0      

13:00 – 16:00 uur:       Verdiepende sessie(s). De inschrijving hiervoor is gesloten. De link naar de sessies waarvoor je je hebt ingeschreven ontvang je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regieraadslid FME stelt zijn webinaromgeving ter beschikking voor het ochtendprogramma. 

Aanmelden webinar

Aanmelden voor de verdiepingssessies is niet meer mogelijk. Je kunt je nog wel aanmelden voor de webinar in de ochtend.

Aanmeldformulier

Degenen die zich vooraf aangemeld hebben, ontvangen een persoonlijke link in hun e-mail via FME.

Webinar in de ochtend, verdieping in de middag

Op 2 juli in de ochtend organiseren we een webinar met drie onderdelen. Na een feestelijke lancering worden achtereenvolgens de leidraden Meten van circulariteit en Paspoorten voor de bouw toegelicht: hoe is de leidraad tot stand gekomen en wat staat er precies in? Je kunt zelf bepalen op welk moment je inlogt voor het webinar. In de middag zijn er verdiepende sessies op beide onderwerpen. 

Verdiepingssessies

We organiseren via ZOOM verdiepingssessies over het onderwerp Meten van circulariteit en Paspoorten voor de bouw met daar binnen de keuze uit twee opties:

A.    Inhoudelijk: Welke keuzes zijn gemaakt om tot de Leidraad 2.0 te komen?
B.    Toepassen: Hoe kunnen we de Leidraad 2.0 implementeren?

Elke sessie duurt 45 minuten. We organiseren 3 rondes met parallelsessies. De tijdsindeling is:

13:00 uur: Ronde 1  - Meten van Circulariteit inhoudelijk / Meten van Circulariteit toepassen / Paspoorten voor de bouw Inhoudelijk

14:00 uur: Ronde 2 - Meten van Circulariteit inhoudelijk / Meten van Circulariteit toepassen / Paspoorten voor de bouw toepassen

15:00 uur: Ronde 3 - Meten van Circulariteit inhoudelijk / Meten van Circulariteit toepassen / Paspoorten voor de bouw toepassen

Afhankelijk van het aantal sessies waarvoor je je hebt aangemeld, ben je ingedeeld. Vrijdag 26 juni is een mail verstuurd met je persoonlijke schema en inloggegevens voor ZOOM. 

Vragen?

Neem contact op via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(015) 2 690 294 of (015) 2 690 422

Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-2690998 (NEN).