Interessepeiling 2 juli online event
In gesprek over de Leidraden 2.0

De actieteams Paspoorten voor de bouw en Meten van circulariteit van Platform CB'23 hebben sinds oktober hard gewerkt aan 2.0 versies van leidraden voor circulair bouwen. Graag nodigen wij jou uit om op donderdag 2 juli online met ons te vieren dat de 2.0 versies zijn afgerond en om in gesprek te gaan over deze werkafspraken. Wat staat er precies in de leidraden? Welke keuzes hebben de actieteams gemaakt om tot Leidraad 2.0 te komen? Hoe kun je de leidraden in je eigen praktijk toepassen?

Datum:             Donderdag 2 juli, 09:00 – 10:00 uur plenair / Werksessie(s) afhankelijk van je keuze
Locatie:           online, link naar omgeving volgt

Online programma op maat

Wij hadden het heel fijn gevonden om net als vorig jaar elkaar live te ontmoeten en de nieuwe mijlpaal van Platform CB’23 te vieren. Helaas zit dat er voorlopig nog niet in. We kiezen daarom voor een online variant. Donderdag 2 juli starten we gezamenlijk met de lancering van de leidraden. Vervolgens organiseren we interactieve werksessies. Deze willen wij zo goed mogelijk toespitsen op jouw interesse. Wil je meepraten over Paspoorten voor de bouw, Meten van circulariteit of het liefst over beide? Heb je nog geen enkele kennis opgedaan over de Leidraden en wil je begrijpen wat er in staat en hoe je ze kunt gebruiken? Of ben je al gepokt en gemazeld en wil je meer weten over de gemaakte keuzes en achtergronden? Of wil je over implementatie meedenken?  

Interessepeiling

Geef vóór 1 juni door naar welke werksessie(s) je voorkeur uit gaat. Afhankelijk van alle voorkeuren zullen wij het programma samenstellen. Houd in ieder geval de ochtend, maar voor de zekerheid ook de middag van 2 juli vrij. Zodra het programma bekend is, sturen we een uitnodiging met aanmeldoptie.  

 

Jouw gegevens

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Voorkeur(en)

Maak een keuze...


Maak een keuze...


Maak een keuze...
Invalid Input

Vragen?

Neem contact op via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(015) 2 690 294 of (015) 2 690 422

Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015 20 26 070 (De Bouwcampus).