Download de concept-leidraden en geef feedback

De drie actieteams van Platform CB’23 hebben ieder een concept-leidraad opgesteld die handvatten geeft voor de concrete aanpak van circulair bouwen: Actieteam Framework circulair bouwen, Actieteam Paspoorten voor de bouw en Actieteam Meten van Circulariteit. Deze concepten (80% versies) kunnen t/m 10 mei 2019 worden gedownload en voorzien worden van feedback. Zo krijgt iedereen de gelegenheid bij te dragen aan de ontwikkeling. Met name belanghebbenden die niet hebben deelgenomen aan de actieteam(s) van Platform CB’23 nodigen we van harte uit om input te leveren ter verbetering van een of meerdere leidraden.

Hoe kun je feedback geven?

Feedback, opmerkingen en aanvullingen op de concept-leidraden kun je op een zogenoemde ‘commentaartabel’ plaatsen. Voor ieder actieteam is er een eigen commentaartabel. De commentaartabellen per actieteam kunnen onderstaand worden gedownload. De ingevulde commentaartabellen kunnen vervolgens via deze pagina simpel worden geupload. Opmerkingen zien we graag vergezeld van concrete verbetervoorstellen, zodat deze goed kunnen worden opgepakt.

Let op

  • Alleen input die middels de commentaartabellen wordt aangeleverd kan in behandeling worden genomen. In het bestand van de commentaartabel zelf staat verder beschreven hoe het invullen werkt.
  • Indien je input wil geven op meer dan één leidraad, gebruik dan voor iedere leidraad een nieuwe commentaartabel. Je kunt deze één voor één uploaden.

Tot wanneer kan je feedback geven?

Het uploaden van commentaartabellen kan t/m 10 mei 2019. De ontvangen commentaren worden na 10 mei verzameld en door de actieteams behandeld. De definitieve leidraad wordt begin juli 2019 gepubliceerd.

Download concept-leidraden

Hieronder de concept-leidraden waar we je feedback op zouden willen ontvangen.

Download commentaar­tabellen

Hieronder commentaar­tabellen waarmee je je feedback mee kunt geven. Deze kun je opsturen via het upload-formulier.

Upload hier je commentaartabel

Het uploaden van commentaartabellen kan t/m 10 mei 2019.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
E-mail is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015 20 26 070 (De Bouwcampus).

Initiatiefnemers

Platformbureau