Openbare consultatie leidraden
Platform CB’23 2020-2021

Help mee om tot een uniforme manier van circulair inkopen en ontwerpen te komen en geef jouw reactie op de conceptleidraden! De actieteams Circulair Inkopen en Circulair Ontwerpen zijn trots op dit tussenresultaat dat met een brede groep uit de sector is behaald. Om te zorgen dat het nóg beter wordt en op een breed draagvlak kan rekenen, is feedback vanuit nóg meer invalshoeken belangrijk.

De openbare consultatieperiode voor de conceptleidraden Circulair Inkopen en Circulair Ontwerpen is afgelopen. De actieteams beoordelen alle opmerkingen, aanvullingen en suggesties die via het feedbackformulier zijn verstuurd en zullen op 1 juli 2021 een definitieve versie van de leidraad presenteren. Je kunt de leidraden daarna vrij toepassen op jouw circulaire bouwprojecten, net als het Lexicon circulaire bouw en de eerder verschenen leidraden Meten van circulariteit en Paspoorten voor de bouw.

Bekijk video-toelichtingen van de conceptleidraden

Niet bekend met Platform CB'23? Bekijk dan (ook) deze animatie.

Niet bekend met Platform CB'23? Bekijk dan (ook) deze animatie.

Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-2690391 (NEN).