Openbare Consultatie leidraden
Platform CB’23 2021-2022

De conceptleidraden voor 2021-2022 zijn gereed. De actieteams zijn trots op het tussenresultaat dat met een brede groep uit de sector is behaald. Om te zorgen dat het nóg beter wordt en op een breed draagvlak kan rekenen, is feedback vanuit nóg meer invalshoeken belangrijk.

De consultatieperiode is afgelopen.

Van 16 maart tot en met 6 april 2022 kon je jouw feedback geven op de 80%-versies van de leidraden. De actieteams beoordelen alle opmerkingen, aanvullingen en suggesties en zullen op 30 juni 2022 een definitieve versie van de leidraad presenteren. 

Heb jij ideeën over implementatie?

We willen natuurlijk graag dat deze leidraden daadwerkelijk gebruikt gaan worden en zoveel mogelijk gebruikers optimaal ondersteunt. Heb jij ideeën hoe we dat kunnen bereiken, bijvoorbeeld door een toevoeging of verandering in de leidraden? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Toekomstig hergebruik

Meten van circulariteit

Niet bekend met Platform CB'23? Bekijk dan (ook) deze animatie.
Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-2690391 (NEN).