Openbare Consultatie leidraden
Platform CB’23 2022-2023

De conceptleidraden voor 2022-2023 zijn gereed. De actieteams Toekomstig hergebruik en Circulair ontwerpen zijn trots op het tussenresultaat dat met een brede groep uit de sector is behaald. Om te zorgen dat het nóg beter wordt en op een breed draagvlak kan rekenen, is feedback vanuit nóg meer invalshoeken belangrijk. 

Consultatieperiode van 22 maart t/m 12 april 2023

Geef van 22 maart tot en met 12 april 2023 via het formulier jouw feedback op de 80%-versies van de leidraden. Let op! Alleen commentaar dat via dit formulier is ingevuld nemen wij in behandeling, dus geen losse e-mails of mondelinge reacties.

De actieteams beoordelen alle opmerkingen, aanvullingen en suggesties en zullen op 29 juni 2023 een definitieve versie van de leidraad presenteren. Vanaf dat moment zijn de leidraden vrij beschikbaar op de website van Platform CB’23, waar ook de eerder gepubliceerde documenten te vinden zijn.  

NB: De consultatieperiode van de leidraad Paspoorten voor de bouw 3.1 en een extra leidraad van Toekomstig hergebruik over Uitgebreide Producentenverantwoordelijkheid (UPV) volgt van 12 april t/m 3 mei 2023. 

Heb jij ideeën over implementatie?

We willen natuurlijk graag dat deze leidraden daadwerkelijk gebruikt gaan worden en zoveel mogelijk gebruikers optimaal ondersteunt. Heb jij ideeën hoe we dat kunnen bereiken, bijvoorbeeld door een toevoeging of verandering in de leidraden? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Conceptleidraden Toekomstig hergebruik

Werkgroep 1

Kwaliteitsbeoordeling en -borging bij hergebruik uit bestaande bouw

Werkgroep 2

Horizontale richtlijn productprestaties bouwproducten in volgende cyclus

Werkgroep 3

Losmaakbaar detailleren

Aankondiging

Uitgebreide Producentenverantwoordelijkheid (UPV)

Een extra leidraad van Toekomstig hergebruik over Uitgebreide Producentenverantwoordelijkheid (UPV) volgt van 12 april t/m 3 mei 2023.

Conceptleidraad Circulair ontwerpen

Paspoorten voor de bouw

Aankondiging

Consultatieperiode
Paspoorten voor de bouw 3.1

De consultatieperiode van de leidraad Paspoorten voor de bouw 3.1 volgt van 12 april t/m 3 mei 2023.
Niet bekend met Platform CB'23? Bekijk dan (ook) deze animatie.
Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-2690391 (NEN).