Gesloten
Openbare Consultatie leidraden
Platform CB’23 2022-2023

De conceptleidraden voor 2022-2023 zijn gereed. De actieteams Toekomstig hergebruikCirculair ontwerpen en Paspoorten voor de bouw zijn trots op het tussenresultaat dat met een brede groep uit de sector is behaald. Om te zorgen dat het nóg beter wordt en op een breed draagvlak kan rekenen, is feedback vanuit nóg meer invalshoeken belangrijk. 

Consultatieperiode

De consultatie van de conceptleidraden Circulair Ontwerpen 2.0, Paspoorten voor de bouw 3.1 en de vier conceptleidraden van Toekomstig hergebruik is inmiddels afgelopen. Iedereen hartelijk dank die feedback heeft verstuurd! 

De actieteams beoordelen alle opmerkingen, aanvullingen en suggesties en zullen op 29 juni 2023 een definitieve versie van de leidraad presenteren. Vanaf dat moment zijn de leidraden vrij beschikbaar op de website van Platform CB’23, waar ook de eerder gepubliceerde documenten te vinden zijn.  

Heb jij ideeën over implementatie?

We willen natuurlijk graag dat deze leidraden daadwerkelijk gebruikt gaan worden en zoveel mogelijk gebruikers optimaal ondersteunt. Heb jij ideeën hoe we dat kunnen bereiken, bijvoorbeeld door een toevoeging of verandering in de leidraden? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Conceptleidraden Toekomstig hergebruik

Werkgroep 1

Kwaliteitsbeoordeling en -borging bij hergebruik uit bestaande bouw

Werkgroep 2

Horizontale richtlijn productprestaties bouwproducten in volgende cyclus

Werkgroep 3

Losmaakbaar detailleren

Werkgroep 4

Uitgebreide Producentenverantwoordelijkheid (UPV)

Conceptleidraad Circulair ontwerpen

Paspoorten voor de bouw

Paspoorten voor de bouw 3.1

Niet bekend met Platform CB'23? Bekijk dan (ook) deze animatie.
Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-2690391 (NEN).