Implementatietrajecten

Wij vinden het belangrijk dat de leidraden die ontwikkeld zijn, toegepast gaan worden door de gehele bouwsector. Dan kunnen we leren van de ervaringen die ermee opgedaan worden en kunnen we in de toekomst de leidraden nóg beter toepasbaar maken. 

Help mee om de leidraden te verbeteren

Wij benutten graag ervaringen van gebruikers bij het verbeteren en verrijken van de leidraden. Waar loop jij tegenaan in de implementatie? Welke aspecten zouden in jouw ogen verbeterd moeten worden? Graag ontvangen wij jouw feedback op een gestructureerde manier. Via dit formulier stuur je jouw input over de leidraad Meten van circulariteit en via dit formulier voor de leidraad Paspoorten voor de bouw. Ontvangen feedback sorteren we en brengen we mogelijk bij een nieuw te vormen actieteam onder. Mail feedback op andere leidraden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Concrete projecten waarin leidraden toegepast worden

Een groep organisaties is in de praktijk aan de slag gegaan met de Leidraden 2.0 van Paspoorten voor de Bouw en Meten van Circulariteit onder begeleiding van Platform CB’23. Tijdens een implementatietraject hebben 23 organisaties begeleiding van een coach gekregen en 26 organisaties namen daarnaast deel aan kennisdeelsessies. De projecten waren een mooie mix uit de GWW en B&U.

Bekijk hieronder video's van projecten die aan het implementatietraject hebben deelgenomen. 

Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015-2690391 (NEN).