Download Leidraden

Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, De Bouwcampus en NEN hebben met Platform CB’23 de ambitie om vóór 2023 nationale, bouwsector brede afspraken te hebben opgesteld. Drie actieteams zijn sinds oktober 2018 aan de slag gegaan om ieder een leidraad op te stellen die handvatten geeft voor de concrete aanpak van circulair bouwen.

Actieteams

De actieteams bestaan uit een brede vertegenwoordiging uit de bouwsector vanuit 85 verschillende organisaties: marktpartijen, overheden en kennisinstellingen. Op 4 juli presenteerden zij hun resultaten in de vorm van leidraden voor de route naar een circulaire bouwsector.

Downloads

Hieronder vind je de documenten die de drie Actieteams hebben opgesteld. Heb je hier feedback op? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De terugkoppeling die op 4 juli live is gegeven wordt uitgewerkt en gebruikt om het vervolg van Platform CB'23 vorm te geven. 

Lees hier het verslag van de bijeenkomst van 4 juli

Framework circulair bouwen

naar een eenduidig taalgebruik en heldere kaders

Paspoorten voor de bouw

eisen aan een geharmoniseerd raamwerk

Bijlagen

In het voorwoord van het framework document en de 2 leidraden ‘paspoorten voor de bouw’ en ‘meten van circulariteit’ zijn twee figuren te vinden. Deze kunnen onderstaand separaat worden gedownload.

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Vragen? Neem contact op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 015 20 26 070 (De Bouwcampus).

Initiatiefnemers

Platformbureau